Ecological Mind - Strengthening the Immune System

Through Activation of the DNA Alignment
For all the family in 32 languages

Stärk immunförsvaret genom  Aktivering av DNA Alignment 


Här kommer en viktig information om hur man kan stärka immunförsvaret. Vi kommer att uppleva många olika typer av förändringar, som kommer att utmana vår fysiska kropp, och som inte alla människor kanske förstår. Detta är en del av en naturlig filtrerings process som kommer att föregå i hela universum. 

Förändringen har redan börjat och en del själar väljer att genomgå den utanför sin fysiska kropp - "klättra upp", genomgå rätt utvecklingsprocess och komma tillbaka till den nya ålder då de redan är uppgraderade. 

 

För de som väljer att stanna kvar i sina kroppar för att gå igenom dessa förändringar, så finns de olika sätt att stärka sin kropp. En fysisk kropp som kommer att vara redo och stark, vet hur man hanterar dessa utmaningar i den här nya tiden som vi går igenom.


Det finns många olika metoder för att stärka immunförsvarets anpassning. Vi pratar naturligtvis om energisk förstärkning. Var och en av kan välja sin egen väg. Homeopati t.e.x. har många fördelar och kan också hjälpa till, men det räcker inte. Man måste förstärka sin eteriska kropp. Den eteriska kroppen är ett av de fält som omger din biologiska kropp, vars uppgift är att filtrera externa element inåt. Ju starkare mekanism - desto bättre skydd! 

Proceduren för att stärka immunförsvaret anpassning - den fysiska dimensionen 

                                     
1. Gå in i ett meditativt läge. Föreställ dig själv att du är inne i en stor kristall, som  omger din kropp. Föreställ dig färgerna på kristallen, känna dess väggar runt omkring dig. 


2. Titta inuti kroppen och ta reda på DNA-sträng. Titta på det, titta på dess färger och lysande spiralform. 


3. Skicka ett klart kommando till din DNA-sträng att agera, för att stärka immunförsvaret. Detta är ditt sätt att ge en "kommando" till denna mekanism. Föreställ dig hur det här kommandot går inuti dina DNA-strängar.

 

4. Lägg till en tydlig avsikt om självförsvar mot eventuella objekt som kan anfalla din kropp eller själ: bakterier, virus, sjukdomar och andra negativa former.


5. Föreställ dig hur DNA-strängen roterar runt sitt eget gångjärn och magnetiserar de vita blodkropparna. De vita blodkropparna där inne, fördubblar och tredubblar sig själva, och miljontals av dem kommer ut genom den nedre delen av din DNA-sträng direkt i din blodcirkulation. 


6. Föreställ dig hur de vita blodkropparna sprids i kroppen via blodcirkulationen från topp till tå - en hel armé av vita blodkroppar som är nu redo för "kamp". 

Upprepa denna procedur varje dag i en vecka, och varje gång som du  känner att ditt system blir svagare. Berätta för så många människor som möjligt om denna meditation. Det är mycket viktigt att påbörja denna procedur redannu och förbereda kroppen för vad som kan komma. 


                                              Nästa steg: 

Proceduren för att förstärka immunförsvaret anpassning – skydd av din eteriska kropp 
Vi utför denna fas genom att täta till hål i auran och lyfta fram de färger inuti auran. 
Tänk dig själv inne i en kristall. En röd stråle kommer ner från den övre delen av kristallen Den röda strålen kretsar runt kroppen, laddar din aura och balanserar färgen. Nu gör samma sak med alla andra aura färger: 


Röd 
Orange 
Gul 
Rosa med grönt 
Blå - indigo 
Lila 
Golden vit 

  
Föreställ dig hur varje lager kommer att skapa ett annat skydd runt kroppen. Detta förhindrar inmatning av fientliga objekt i dig. Din aura bör vara helt stängd för att undvika att någon form av fientlig energi tränger in i din kropp. 

                                                    


Och slutligen - tänk dig själv ett nät av kristaller som omger din kropp. Detta är ett energisk skyddsnät som filtrerar negativa energier. Käre vän, vi kommer att uppleva speciella tider.Du har rätt verktyg för att gå igenom dem och hjälpa din kära på bästa möjliga sätt. Var modig och känn hur du har kunskapen inuti dig själv.

 

 

Skriven av Ms. Galit Bar-Yosef                      

 

Översättning: Janeth Gustavsson