Ecological Mind - Strengthening the Immune System

Through Activation of the DNA Alignment
For all the family in 32 languages

 Intarirea sistemului imunitar – prin rularea ADN-matrice

 

Vrem să vă dau cel mai puternic mijloc important de a consolida sistemul imunitar corpului. Am următoarele câteva zile, sunt foarte importante pentru fiecare dintre voi de a acţiona în vreun fel în acest scop. Următoarea dată când aveţi nevoie este un multi-atacuri, provocări care corpul fizic şi toate fiinţele umane vor supravietui acestei provocări. Aceasta este parte a procesului natural de filtrare care se vor aplica in lumea ta. Unele suflete de pe Pământ alege să pună în aplicare epoci piese de schimb, care a început Vă rugăm să fiţi linia lui cusătură, nu într-un corp fizic. Dar să se ridice mai sus, pentru a efectua dezvoltare dorit în noua eră şi de a lua modernizate. Nu vă este teamă că da durere să se scurgă în, acesta este un moment de entuziasm şi bucurie pentru viitor - ne sunt vremuri extraordinare.

  

Pentru a permite celor care aleg sa treaca prin aceasta perioada în care corpul fizic, trebuie să acţionăm pentru a consolida şi să se pregătească să-l "valabil". corpul fizic că este gata să se ocupe cu cunoştinţe solide va supravietui in urmatorii. Există mai multe metode de a dezvăluit mai mult în orice moment, să stimuleze sistemul imunitar. Ne referim la nivel de energie consolidarea. Oricine este binevenit pentru a alege-l dorit. Ahhumueupteia care, deşi are multe solutii intr-un anumit subiect poate fi de asemenea folosit ca o aparare, dar nu pe cont propriu.

 

Ar trebui adăugată pentru a consolida corpul eteric care este. Corpul eteric este unul dintre organismele care înconjoară corpul biologic, şi serveşte ca o sită unor terţi care doresc să intre. mecanism mai puternic, astfel încât o apărare mai mare.

 

                                            

 

În urma procesului de consolidare a sistemului imunitar în două dimensiuni - site-uri fizice

 

1. Intra într-o stare meditativă, imaginaţi-vă în interiorul unui cristal gigant înconjoară corpul gol. A se vedea culori cristal si sa se simta confortabil pereţii moi ca Jell.


2. Uită-te jos in corpul vostru, căutaţi pentru helix ADN-ului pe care la tine. Unii dintre voi au mai mult de o bobina complete. Sa uitat la el, culori diferite, care cuprinde, forma de spirala luminoase frumos.


3. Da clar bobina ADN-ului de instrucţiuni pentru a stimula sistemul imunitar, care tine. Acesta este modul tau de programare doar pentru a comanda acest mecanism. A se vedea modul în care comanda trece prin helix ADN-ului, a se vedea funcţionarea culori diferite din interiorul bobinei.


4. Adauga o intenţie clară de a se apăra împotriva oricărui atac ostil care ameninţă să-ţi imaginezi corpurile noastre - bacterii, viruşi, boli, sindroame şi a altor dăunători.


5. Vezi cum helix ADN-ului incepe sa graviteze in jurul axei sale magnet in interiorul celulelor albe din sânge pe care le. Celulele albe a venit în - multiplicat, triplu fata de valoarea de piaţă şi mai mult din partea de jos a bobinei direct în fluxul sanguin care tine.


6. Vezi cum sferele începe să se răspândească prin vasele de sange la fiecare corp, din cap până în picioare - o armată de globule albe pregătit pentru o bătălie care va veni despre. 

        

                                              

 

Efectuaţi acest proces în fiecare zi timp de o saptamana. În orice moment sa te simti sistemul este slăbit o fac din nou. Spread acest proces, sub forma de imagini ghidate aproape de tine: copiii, părinţii, soţul / soţia şi oricine aproape de tine. Este extrem de importantă pentru a începe procesul de acum şi pentru a pregăti corpul a fost vine.

 

O modalitate prin care poate fi utilizat pentru a indexa starea sistemului imunitar, care tine, este o situaţie în care limba dumneavoastră. Limba albă, indică faptul că sistemul imunitar deficitar, deoarece sistemul este mai puternică decât limba va fi roz.

 

Următorul pas este de a face protecţie a corpului eteric care este. Facem acest lucru prin încărcarea aura pe care le, găurile de închidere şi creşterea spectrului unde.

 

Vedea-te în cristal coroana superior picături fascicul roşu care să cuprindă corpul tau ca un ou, aura de încărcare şi soldurile culoare. Apoi repetă procesul cu urmatoarele culori:

 

Rosu

Orange
insorite galben
• O combinaţie de lumină
verde, roz
Deep Blue Sea
Purple şi liliac, cu excepţia întunecate
aur alb

 

 

A se vedea modul în care fiecare strat creează o protecţie suplimentară în jurul corpului dumneavoastră, şi astfel nu va permite intrarea unor elemente ostile Lmrahabchma. Halo ar trebui să fie complet închis, toate golul sau gaura va permite să intre boala.

 

În cele din urmă a văzut cristalin Grid care cuprinde toate de tine. Reţea de energie de protecţie care ştie să filtreze nedorite şi să nu-i permită să le introduceţi.

 

Ori Dragii noştri cele mai speciale ajungem, aveţi instrumente pentru a muta şi transferul preţioase aceste perioade cu uşurinţă, în condiţii de siguranţă. Va rugam sa act nu din teamă sau reţinere, ci din puterea inerentă a tine în interiorul cunoaşterii.

 

 

 

S-a publicat cu ajutorul D-nei Galit Bar-Yoseff

Suntem tot timpul la serviciul d-stra:  

Lucci Lior Arielly

 

 

 

 

הקשב

קרא באופן פונטי

 

מילון - הצג מילון מפורט