Ecological Mind - Strengthening the Immune System

Through Activation of the DNA Alignment
For all the family in 32 languages

Styrking av immunsystemet gjennom

Aktivering av DNA justering

 Vi ønsker å formidle til deg noen meget viktig og mektig kunnskap om hvordan du kan styrke ditt immunforsvar system.In denne dagen og alder, er det svært viktig thatwe alt arbeid mot å nå dette målet.

Vi er i ferd med å oppleve mange typer angrep som vil utfordre vår fysiske kropp, og som ikke alle mennesker vil være i stand til å overleve. Dette er en del av en naturlig filtrering prosess som vil oppstå i universet

Prosessen med epoken endringer har allerede startet og noen sjeler vil velge å gjennomgå det utenfor sitt fysiske legeme - "klatre opp", gjennomgår retten utviklingsprosessen og komme tilbake til den nye tid når de allerede oppgradert. Du skal ikke frykte eller la tristhet komme inni deg. Dette er en tid med stor spenning og glede - nye og fantastiske tider kommer.

For at de som velger å bo i sine organer for å gå throughthese tider, må vi handle og styrke vår kropp. En fysisk kropp som vil være klar og sterk, vil vite hvordan du skal takle den truende ganger og overleve dem.

Det finnes mange typer methodsto styrke immunforsvaret justeringen. Vi er, selvfølgelig, snakker om energisk styrke. Hver en av dere er invitert til å velge sin egen måte. Homeopati har mange fordeler og kan også hjelpe, men det er ikke nok. Du må legge forsterkning til eteriske kroppen. Den eteriske kroppen er en av de organer som omgir din biologiske kroppen, hvis oppgave er å filtrere eksterne elementer innover. Thestronger mekanismen - desto bedre beskyttelse!

 Prosessen med å styrke immunforsvaret justering - den fysiske dimensjon

 

 1.  Inn i en meditativ modus. Tenk deg at du er inne i en stor krystall som omgir kroppen din. Tenk deg fargene på krystall, føler murene rundt deg.
 2. Se inne i kroppen din og finn ut din DNA tråd. Se på det, se på fargene og skinnende spiralform.
 3. Send en klar kommando til DNA-tråden til å handle for å styrke immunforsvaret. Dette er din måte å gi en "programing kommando" til denne mekanismen. Tenk deg hvordan denne kommandoen beveger seg inne i DNA-tråden og tenke fargene opererer inne i tråden.
 4. Legg til en klar intensjon til selvforsvar mot eventuelle objekt som kan angripe din kropp eller sjel: bakterier, virus, sykdommer og andre typer destruktivene.

 

 1. Tenk deg hvordan DNA tråd er kretser rundt sin egen hengslene og magnetizing hvite blodceller. De hvite blodcellene er å komme innenfor, dobling og tredobling selv, og millioner av dem komme ut gjennom den nederste delen av DNA din strand rett til blodsirkulasjonen.

 

 1. Tenk hvordan de hvite blodlegemene er å spre seg i kroppen din gjennom blodsirkulasjonen fra topp til tå-en hel hær av hvite blodceller som er nå klar for "kamp".

                                                         

 

Gjenta denne prosessen hver dag i en uke, og hver gang du mener systemet er blitt svakere. Fortell så mange som mulig om denne meditasjonen. Det er highlyimportant å starte denne prosessen nå og forberede kroppen din til hva som skjer videre.

 

Neste trinn:

Prosessen med å styrke immunforsvaret innretting - beskytter din eteriske kroppen


Vi performthis fasen ved å belaste din aura, forsegling hull i auraen, og fremhever fargene inne i auraen.
Forestill deg selv inne i en krystall. En rød ray er å komme ned fra den øverste delen av krystallen. Den røde ray er bane rundt kroppen din, lading din aura og balansere fargen. Nå gjør det samme med alle andre aura farger:

 

 • Rød
 • Orange
 • Gul
 • Rosa med grønt
 • Blå - Indigo
 • Lilla
 • Golden hvit

                                                     

 Forestill deg hvordan hvert lag er å skape en annen beskyttelse rundt kroppen din. Dette hindrer inngåelse av fiendtlige objekter i verdensrommet din. Auraen skal være helt lukket for å unngå enhver form for sykdom inntrengende kroppen din.

Og til slutt - forestille seg et nett av krystaller rundt kroppen din. Dette er en energisk beskyttelse netto som vet å filtrere uønsket enheter og forhindre themfromgetting inni deg.

Kjære venn, skal vi oppleve noen helt spesielle tider. Du har de riktige verktøyene til å gå gjennom dem og hjelpe din kjære på best mulig måte. Ikke frykt og ikke handle ut fra frykt, men ut av den kraftige indre kunnskapen inni deg.

 Chanelled by: Ms. Galit Bar-Yosef                                                     Translate by: Anahita Torabi