Ecological Mind - Strengthening the Immune System

Through Activation of the DNA Alignment
For all the family in 32 languages

Erősítsd meg az immunrendszered

A DNS szerkezet aktiválása

 

Szeretnénk átadni Önnek egy nagyon fontos és hatásos tudást ahhoz, hogy meg tudja erősíteni az immunrendszerét. Ezen a napon és ebben a korban nagyon lényeges, hogy mindannyian dolgozzunk azon, hogy ezt elérjük.  

Számos hatás érhet minket, amely kihívást jelent a fizikai testünk számára, és amit nem minden élőlény képes túlélni. Ez az univerzumban végbemenő természetes kiválasztódási folyamat része.

A korszakváltás már elkezdődött. Pár lélek úgy fog dönteni, hogy ezeken a változásokon a fizikai testén kívül fog keresztülmenni – “felemelkedik”, átmegy a helyes fejlődési folyamaton és visszatér az új korszakba, ami már jobb minőségű lesz. Nem kell félni, vagy szomorúnak lenni! Ez a nagy izgalom és az öröm ideje – új és lenyűgöző idők várnak ránk.

Azok, akik úgy döntenek, maradnak a saját testükben, cselekedniük kell és meg kell erősíteni a testüket, hogy képesek legyenek végigvinni a választásukat, és keresztülmenni ezeken az időkön. A fizikai testünk, amely készen fog állni, és erős lesz, tudni fogja, hogyan győzze le, és élje túl a fenyegető időket.

Számos immunerősítési módszer létezik. Mi természetesen az energetikai megerősítésről beszélünk. Mindenki kiválaszthatja a saját útját. A homeopátiának például számos előnye van, amely tud segíteni, de ez nem elég. Megerősítést kell nyújtani az éteri test számára is. Az éteri test a biológiai testet veszi körül, amelynek az a feladata, hogy megszűrje a külső tényezőket. Minél erősebb ez mechanizmus, annál hatásosabb a védelem!

Az immunerősítési folyamat – fizikai dimenzió

  1. Kerüljön meditációs állapotba! Képzelje el, hogy egy óriási kristály belsejében van, ami körülveszi a testét! Képzelje maga elé a kristály színét, érezze a falait maga körül!
  2. Nézzen a saját testébe, és fedezze fel a DNS spirálját! Koncentráljon a színére és kövesse fénylő alakját!
  3. Adjon parancsot a DNS fonalának, hogy erősítse meg az immunrendszerét. Ez a módja annak, hogy programozott parancsot adjon a mechanizmusnak. Képzelje el, hogy ez a parancs a DNS szálakon belül mozog, és a színek befolyásolják a szálakat!
  4. Adjon tiszta szándékot az önvédelmének bármilyen lehetséges fizikai vagy lelki támadással - baktérium, vírus, betegség vagy bármilyen más rombolás – szemben.
  5. Képzelje el, ahogy a DNS spirál körbe-körbe forog a tengelye körül, és magnetizálja a fehér vérsejteket! A fehér vérsejtek bekerülnek a spirálba, megduplázzák, megháromszorozzák magukat, majd milliónyi szabadul ki a DNS fonál alsó részén keresztül egyenesen a vérkeringésbe.
  6. Képzelje el, hogy a fehér vérsejtek szétáradnak a testében a vérkeringésen keresztül a fejétől a lábujjáig – a fehér vérsejtek egész hada áll most már készen a csatára.     

                                         

                                                   

  

Ismételje a folyamatot minden nap egy héten keresztül bármikor, amikor úgy érzi, hogy az immunrendszere gyengébb! Beszéljen erről a meditációról annyi embernek, ahánynak csak tud! Nagyon fontos, hogy már most elkezdje a folyamatot és felkészítse a testét bármire, ami következik.

 

Következő lépés:

 

Az immunerősítés folyamata – az éteri test védelmezése

Ezt a fázist az aura feltöltésével visszük végbe, lyukakat pecsételünk az aurába és kihangsúlyozzuk a színeket az aurán belül.

Képzelje el, hogy a kristályban van, és egy piros sugár indul el a kristály felső része felől. A piros sugár bejárja testét, feltöltve az aurát, és egyensúlyba hozza a színét. Most tegyen ugyanígy a többi aura színnel is:

·         piros

·         narancs

·         sárga

·         rózsaszín zölddel

·         indigókék

·         lila

·         aranyfehér

                 

                                                       

Képzelje el, ahogy az összes réteg újabb védelmet alakít ki a teste körül. Ez megvédi attól, hogy barátságtalan elemek lépjenek be a terébe. Az aura teljesen zárt lesz, hogy kivédjen bármilyen betegséget, amely bekerül a testbe.

Végül: képzeljen el egy, a testét körülvevő kristályokból álló hálót. Ez egy energetikai védőháló, ami tudja, hogyan szűrje meg és akadályozza meg a nemkívánatos elemek bejutását a testbe. 

Kedves barátom, nagyon különleges időket fogunk átélni: megvannak a megfelelő eszközei ahhoz, hogy túléljen, és szeretteit is a lehető legjobb módon segítse. Kérem, ne féljen, és ne félelemből cselekedjen, hanem az önben lévő hatalmas belső tudásával!

 

Írta: Ms. Galit Bar-Yosef                                                            Fordítás: Cs.Á.