Ecological Mind - Strengthening the Immune System

Through Activation of the DNA Alignment
For all the family in 32 languages

Ενδυνάμωση του Ανοσοποιητικού συστήματος μέσω της

δραστηριοποίησης του μηχανισμού του DNA

 

Θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε μια γνώση πολύ σημαντική και δυνατή, σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να ενδυναμώσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Τις ημέρες αυτές, τα χρόνια αυτά, είναι πολύ χαρακτηριστικό το γεγονός ότι όλοι εργαζόμαστε προς την επίτευξη αυτού του στόχου.

 

Θα τύχουμε της εμπειρίας πολλών ειδών επιθέσεων, οι οποίες θα θέσουν σε πρόκληση το φυσικό μας σώμα και δεν θα καταφέρουν να επιζήσουν όλα τα ανθρώπινα όντα από αυτές. Αυτό είναι μέρος της φυσικής διαδικασίας διαλογής του σύμπαντος.

 

Η διαδικασία των αλλαγών της εποχής μας έχει ήδη αρχίσει και μερικές ψυχές θα επιλέξουν να το αντέξουν αυτό έξω από το φυσικό τους σώμα -να "σκαρφαλώσουν", να αντέξουν την σωστή διαδικασία ανάπτυξης και να ξαναγυρίσουν στη νέα εποχή, όταν θα είναι πράγματι αναβαθμισμένοι. Δεν θα πρέπει αυτό να σας κάνει να φοβάστε ή να αφήσετε τη λύπη να σας κυριεύσει. Είναι μια στιγμή μεγάλου ενθουσιασμού και χαράς - έρχονται νέες εποχές θαυμάσιες.

 

Για να βοηθήσουμε αυτούς που επιλέγουν να μείνουν στο σώμα τους και να αντέξουν αυτή την εποχή, θα πρέπει να δραστηριοποιήσουμε και να δυναμώσουμε το σώμα. Ένα φυσικό σώμα που θα μπορεί να είναι έτοιμο και δυνατό, θα γνωρίζει πώς να χειριστεί τη φθίνουσα εποχή και να επιβιώσει.

 

Υπάρχουν πολλές μέθοδοι για να ενδυναμώσει κάποιος το ανοσοποιητικό σύστημα. Φυσικά, μιλάμε για ενεργειακή ενδυνάμωση. Ο καθένας από εσάς καλείται να επιλέξει τη δική του μέθοδο. Η ομοιοπαθητική έχει πολλά πλεονεκτήματα και μπορεί να βοηθήσει, αλλά δεν αρκεί. Θα πρέπει να προσθέσουμε περαιτέρω ενίσχυση στο αιθερικό σώμα. Το αιθερικό σώμα είναι ένα από τα σώματα που περιβάλλουν το βιολογικό σας σώμα, και ο σκοπός του είναι να φιλτράρει τα εξωτερικά στοιχεία εκ των έσω. Όσο πιο ισχυρός ο μηχανισμός, τόσο καλύτερη η προστασία!

 

Η διαδικασία της ενδυνάμωσης του μηχανισμού του ανοσοποιητικού συστήματος - η φυσική διάσταση

 

                                   

 

1. Ξεκινήστε την διαδικασία του διαλογισμού. Φανταστείτε ότι βρίσκεστε μέσα σε έναν τεράστιο κρύσταλλο που περιβάλλει το σώμα σας. Φανταστείτε τα χρώματα του κρυστάλλου, αισθανθείτε τους τοίχους του γύρω σας.

 

2. Κοιτάξτε μέσα στο σώμα σας και βρείτε την κλίμακα του DNA σας.

Κοιτάξτε την, δείτε τα χρώματά της και το λαμπερό ελικοειδές σχήμα της.

 

3. Στείλτε μια ξεκάθαρη διαταγή στην κλίμακα του DNA σας να δραστηριοποιηθεί ώστε να ενδυναμώσει το ανοσοποιητικό σύστημα. Αυτή είναι η μέθοδός σας να δώσετε μια διαταγή προγραμματισμού στον μηχανισμό αυτό. Οραματιστείτε πώς κινείται αυτή η διαταγμή μέσα στην κλίμακα του DNA και τα χρώματα που λειτουργούν μέσα της.

 

4. Προσθέστε μια ξεκάθαρη πρόθεση αυτοπροστασίας ενάντια σε κάθε πιθανό αντικείμενο που μπορεί να επιτεθεί στην ψυχή ή το σώμα:

βακτηρίδια, ιούς, ασθένειες και κάθε άλλο είδος καταστροφής.

 

5. Οραματιστείτε το πώς γυρνά τριγύρω η κλίμακα του DNA τους συνδέσμους της και μαγνητίζει τα λευκά αιμοσφαίρια. Τα λευκά αιμοσφαίρια εισέρχονται, διπλασιάζονται και τριπλασιάζονται και εκατομμύρια από αυτά εξέρχονται από το χαμηλότερο τμήμα της κλίμακας του DNA και εισέρχονται κατ' ευθείαν στην κυκλοφορία του αίματος.

 

6. Οραματιστείτε ότι τα λευκά αιμοσφαίρια σκορπίζουν μέσα στο σώμα μέσω της κυκλοφορίας του αίματος από την κεφαλή έως τα δάχτυλα των ποδιών - ένας ολόκληρος στρατός από λευκά αιμοσφαίρια που τώρα είναι έτοιμα για "μάχη".

 

Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία κάθε ημέρα για μία εβδομάδα και κάθε φορά που αισθάνεστε το σύστημά σας εξασθενημένο. Πείτε σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους για αυτό τον διαλογισμό. Είναι πολύ σημαντικό να την ξεκινήσετε αυτή τη διαδικασία τώρα και να προετοιμάσετε το σώμα σας για ο,τιδήποτε πρόκειται να επακολουθήσει.

 

 

Επόμενο στάδιο:

 

Η διαδικασία της ενδυνάμωσης του ανοσοποιητικού συστήματος - η προστασία του αιθερικού σώματος Ασκούμε αυτή την πρακτική με το να ενεργοποιούμε την αύρα μας, με το να σφραγίζουμε τις οπές της αύρας και με το να τονίζουμε τα χρώματα μέσα της.

 

Φανταστείτε τον εαυτό σας μέσα σε έναν κρύσταλλο. Μια κόκκινη ακτίνα κατέρχεται από το υψηλότερο σημείο του κρυστάλλου. Η κόκκινη ακτίνα περιφέρεται γύρω από το σώμα σας, ενεργοποιώντας την αύρα και ισορροπώντας το χρώμα της. Τώρα, κάνετε το ίδο με όλα τα άλλα χρώματα της αύρας:

 

                                    

 

 

 - κόκκινο - πορτοκαλί - κίτρινο - ροζ μαζί με πράσινο - ίντιγκο μπλε - μωβ - λευκό χρυσαφένιο Οραματιστείτε τον τρόπο με τον οποίο το κάθε επίπεδο δημιουργεί κάθε διαφορετική προστασία γύρω από το σώμα. Αυτό απομακρύνει την εισροή εχθρικών αντικειμένων στο χώρο σας. Η αύρα θα πρέπει να είναι ολοκληρωτικά κλειστή ώστε να απομακρύνεται κάθε είδος ασθένειας που απειλεί το σώμα σας.

 

 

Και τελικά, οραματιστείτε ένα δίκτυο από κρυστάλλους να περιτριγυρίζουν το σώμα σας. Αυτό είναι ένα ενεργειακό προστατευτικό δίχτυ που γνωρίζει πώς να φιλτράρει τις ανεπιθύμητες ειρσροές και να τις απομακρύνει από το να εισέλθουν σε εσάς.

 

Αγαπητοί φίλοι, θα ζήσουμε πολύ ιδιαίτερες εποχές. Εσείς έχετε τα σωστά εργαλεία για να τις αντέξετε και για να βοηθήσετε τους αγαπημένους σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σας παρακαλώ να μην φοβάστε και να μην πανικοβληθείτε, αλλά να δράσετε με την δυνατή εσωτερική γνώση που υπάρχει μέσα σας.

 

 

 

 

Written by Ms. Galit Bar-Yosef                    Translation: Konna Rode