Ecological Mind - Strengthening the Immune System

Through Activation of the DNA Alignment
For all the family in 32 languages

IMMUUNISYSTEEMIN VAHVISTAMINEN DNA:n AKTIVOIMISELLA

 

Me haluaisimme välittää sinulle todella tärkeää ja voimakasta tietoa siitä miten voit vahvistaa immuunisysteemiäsi. Tänä päivänä ja aikana on todella merkityksellistä, että me kaikki työnskentelemme tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

Me tulemme kokemaan monenlaisia hyökkäyksiä, jotka haastavat fyysisen kehomme ja josta kaikki ihmiset eivät tule selviämään. Tämä on osa luonnollista suodatus-prosessia, joka tapahtuu maailmankaikkeudessa/universumissa.

Vuosisadan muutokset ovat jo alkaneet ja jotkin sielut valitsevat käyvänsä läpi tämän muutokset fyysisen kehonsa ulkopuolella- eli nämä sielut “hyppäävät yli” ja käyvät läpi oikean kehityksen ja tulevat takaisin uudelle ajalle kun ovat päivittäneet tietonsa. Älä anna pelon tai surun vallata sinua. Tämä on erittäin jännittävää ja iloista aikaa- uudet ja uskomattomat ajat ovat saapumassa.

Ne, jotka ovat valinneet pysyä kehossaan näinä aikoina, tulee toimia ja vahvistaa kehoaan. Valmistautunut ja vahva fyysinen keho tietää miten selviytyä tulevista ajoista.

On olemassa monia tapoja vahvistaa immuuni systeemiä. Me puhumme tietenkin energeettisestä vahvistamisesta. Jokaisella teistä on lupa valita oman tapansa. Homeopatialla on monia etuja ja voi myös auttaa, mutta se ei ole tarpeeksi. Sinun tulee lisäksi vahvistaa eteeristäkehoasi. Eteerinenkeho on yksi monista kehoista, joka ympäröi biologista kehoasi, jonka tehtävänä on suodattaa ulkopuolelta tulevat elementit sisälle. Mitä vahvempi tämä mekanismi on- sitä parempi suojaus!

 

Immuunisysteemin vahvistamis- vaihe– fyysinen ulottuvuus

 

  1. Mene meditatiiviseen tilaan. Kuvittele, että olet suuren kristallin sisällä, joka ympäröi kehosi. Kuvittele kristallin värit ja tunne sen seinämät ympärilläsi.
  2. Katso kehosi sisään ja etsi DNA-kaksoikierteesi. Katsele sitä, sen värejä ja säteilevää spiraalimuotoa.
  3. Lähetä selkeä käsky DNA-llesi toimia vahvistaakseen sinun immuunisysteemiä. Tämä on sinun tapasi antaa “ohjelmointi käsky” tälle mekanismille. Kuvitele miten tämä käsky liikkuu DNA-kierteesi sisällä ja näe värien operoivan rihmaston sisällä.
  4. Lisää selkeä aikomus itsepuolustautua mitä tahansa asiaa vastaan, mikä saattaisi hyökätä kehoosi tai sieluusi: bakteeri, virus, sairaudet tai mikä tahansa muu tuohava voima.
  5. Kuvittele miten DNA-kierre pyörii liitoksiensa ympäri vetäen puoleensa valkosoluja. Valkosolut menevät sisään, tuplaten ja triplaten itseään ja miljoonat niistä menevät DNA-kierteen alaosan läpi, suoraan verenkiertoosi.
  6. Näe kuinka valkosolut leviävät kehosi sisällä verenkiertosi kautta, päästä varpaisiin- kokonainen armeija valkosoluja on valmiita “taisteluun”.

 

                                      

Toista tämä harjoitus joka päivä viikon ajan ja aina kun tunnet systeemisi heikkenevän. Kerro tästä meditaatiosta niin monelle ihmiselle kuin mahdollista. On todella tärkeää aloittaa tämä prosessi nyt ja valmistaa kehosi siihen, mitä seuraavaksi tapahtuu.

 

                                                        Seuraava askel:

 

Immuunisysteemin vahvistamis-vaihe-eteerisenkehon suojaaminen

Suoritamme tämän vaiheen vahvistamalla auraasi, sulkemalla aukot aurassa ja korostamalla värejä auran sisällä.

Kuvittele itsesi kristallin sisälle. Punainen säde laskeutuu kristallin yläosasta. Punainen säde läpäisee kehosi, voimistaen auraasi ja tasapainottaen sen värejä. Tee nyt sama kaikkien aura-värien kanssa:

Punainen

Oranssi

Keltainen

Vaaleanpunainen ja vihreä

Sininen-indigo

Violetti

Kullanvalkoinen

        

                                           

 

Kuvittele kuinka kukin kerros luo aina uuden suojan kehosi ympärille. Tämä ennaltaehkäisee negatiivisten ja väkivaltaisten asioiden pääsyn omaan tilaasi. Aura tulisi olla täysin suljettu välttääkseen minkään sairauden pääsyn kehoosi.

Ja lopuksi- näe kristallien verkoston ympäröivän kehosi. Tämä on energeettinen suojaverkko, mikä tietää miten suodattaa ei-halutut asiat ja estää niitä pääsemästä sisällesi.

Hyvä ystävä, me tulemme kokemaan todella erikoislaatuisia aikoja. Sinulla on oikeat työkalut mennäksesi niiden läpi ja auttaa läheisiäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Ole hyvä ja älä ole peloissasi, äläkä toimi pelon kautta, vaan voimallisen sisäisen tietosi mukaan.

 

Kirjoittanut: Ms. Galit Bar-Yosef                                                        

Käännös: Laura Elina Romppainen