Ecological Mind - Strengthening the Immune System

Through Activation of the DNA Alignment
For all the family in 32 languages

Versterking van het immuunsysteem

door activering van DNA aanpassing

 

Wij willen u gaarne informeren over zeer belangrijke en krachtige kennis over de versterking van het immuunsysteem. In de huidihe tijd is het evident dat we gezamenlijk werken aan de verwezenlijking van deze doelstelling.

 
Binnenkort zullen wij uitgedaagd worden door verschillende soorten aanvallen op onze fysieke gesteldheid en niet alle menselijke wezens zullen deze aanvallen overleven. Dit  is een onderdeel van het natuurlijke selectieproces zoals dat zich manifesteert in het universum.


Het tijdperk van verandering is reeds begonnen. Sommige zielen zullen de keuze maken om dit te ondergaan buiten het eigen fysieke lichaam om zodoende te groeien, het juiste ontwikkelingsproces door te maken en pas terug te keren naar het nieuwe tijdperk als ze daar klaar voor zijn. Maar er is geen reden om bang of verdrietig te zijn. We leven in een tijd van grote opwinding en vreugde terwijl nieuwe en fantastische tijden voor de boeg staan. 

Diegenen, die besluiten de ziel in het lichaam te laten blijven, moeten zo handelen dat het lichaam sterker wordt. Een sterk en fysiek lichaam zal weten hoe het de komende moeilijke tijden kan overleven.

 

Er zijn vele methoden om het immuunsysteem te versterken. Wij spreken natuurlijk over energetische versterking. Maar tegelijkertijd wordt u uitgenodigd om een eigen weg te kiezen. Zo heeft Homeopathie vele voordelen, kan het u helpen, maar is het uiteindelijk niet genoeg. Belangrijk is de versterking van het etherische lichaam, een van de entiteiten die het biologische lichaam omringt. Het energetisch duplicaat van het fysieke lichaam dat tot taak heeft externe invloeden te filteren voordat ze invloed kunnen uitoefenen op het fysieke lichaam. Hoe sterker het etherische lichaam is hoe beter de bescherming is!

 

 

 

De Fysieke Dimensie – het proces van versterking van het immuunsysteem door aanpassing 

1.            Treedt in een meditieve staat. Stel je voor dat jouw lichaam wordt omringd door een enorm kristal. Verbeeld de kleuren van het kristal en voel haar muren als een fysieke barrière.

 

2.            Kijk nu binnen je eigen lichaam en ontdek uw DNA-streng. Kijk ernaar, ervaar de kleuren en haar glanzende spiraalvorm.

 

3.            Stuur nu een duidelijke opdracht naar uw DNA-streng met het oog op het versterken van uw immuunsysteem. Dit is uw manier om dit mechanisme te instrueren. Stelt u zich voor hoe deze opdracht zich verplaatst door uw DNA-streng en verbeeldt de kleuren die zich manifesteren binnen uw DNA-streng.

 

4.            Voeg nu een duidelijke intentie to om uzelf te verdedigen tegen een mogelijke aanval van buitenaf tegen uw lichaam of ziel: bacteriën, virussen en elke andere vorm van destructieve aard.

5. Stelt u zich nu voor hoe de DNA-streng wentelt rond haar as en zodoende witte bloedcellen magnetiseert. De witte bloedcellen worden sterker, verdubbelen en verdriedubbelen en miljoenen witte bloedcellen versterken nu, via het onderste gedeelte van uw DNA-streng, de bloedsomloop.

 

6. Stel je voor hoe de witte bloedcellen zich verspreiden in het lichaam – als gevolg van doorbloeding van kopt tot teen is nu een heel leger aan witte bloedcellen klaar voor de strijd. 

                                            

 

 Herhaal dit proces elke dag gedurende minstens een week en elke keer dat je voelt dat je immuunsysteem zwakker wordt. Vertel zoveel mogelijk mensen over deze vorm van meditatie. Het is cruciaal om nu te beginnen zodat uw lichaam is voorbereid op dat wat komen gaat.

 

 

 

Volgende stap:

 

  

Bescherming van uw etherisch lichaam – het proces van versterking van het immuunsysteem door aanpassing!

 

In deze fase versterkt u uw aura, dicht gaten in uw aura en onderscheidt de verschillende kleuren van uw aura.

 

Stel jezelf voor dat je wordt omringd door een kristal. Een rode straal daalt neer vanuit het bovenste gedeelte van het kristal, cirkelt nu om het lichaam en versterkt uw aura en herstelt het evenwicht van al haar kleuren.

 

Herhaal dit proces nu voor alle kleuren van uw aura:

l  rood

l  oranje

l  geel

l  roze met groen

l  blauw-indigo

l  paars

l  goud met witte tinten

 

  

Verbeeldt u zich nu hoe elke laag nu een nieuwe bescherming vormt rond uw lichaam. Deze lagen voorkomen het binnendringen van vijandige invloeden in uw persoonlijke ruimte. Uw aura dient volledig te worden afgesloten zodat u kunt voorkomen dat enige vorm van ziekte uw lichaam kan binnendringen.

 

                                                   

Ter afsluiting stelt u zich een net van kristallen rond het lichaam voor. Een netwerk van energetische bescherming dat weet hoe het ongewenste entiteiten buiten het lichaam kan houden.

 

Lieve vriend, we staan op het punt om een speciaal tijdperk binnen te treden. Maar je nu hebt het juiste gereedschap om jezelf en jouw geliefden op de best mogelijke manier te helpen. Er is geen reden om bang te zijn als u zich laat leiden door uw krachtige innerlijke bron!

 

 

Channeled by Ms. Galit Bar-Yosef                Translation: Paul Vermeer