Ecological Mind - Strengthening the Immune System

Through Activation of the DNA Alignment
For all the family in 32 languages

Styrkelse af immunsystemet gennem aktivering af DNA positionerne

Vores formål er at give dig en meget vigtig og effektiv viden om måden hvorpå du kan styrke dit immunforsvar. I vores tid er det meget typisk, at det er noget vi stræber efter at opnå.

 Vi kan opleve mange forskellige former for angreb på vores fysiske helbred, som nogle mennesker måske ikke overlever. Det er en del af den komplicerede proces, som kan opstå i vores univers.

Periodiske forandringer er allerede i gang, og nogle sjæle vil vælge at bukke under for det uden for den fysiske krop. Undergå den rigtige udvikling, og kom tilbage til den nye tid, hvor alt er opgraderet. Du skal ikke frygte eller lade tristhed overtage dig. Det her handler om spænding og nydelse – nye og fantastiske tider vil komme.  

For at kunne trives I vores sjæl, og hermed undgå at den “forlader” vores krop, skal vi handle på det ved at styrke kroppen. Vores fysiske krop, som fremover vil blive stærkere, vil vide, hvordan den skal håndtere og overleve de hårde tider, som kan opstå i livet.

Der findes mange metoder til, hvordan man kan styrke immunforsvaret. Her taler vi om styrkelse ved hjælp af fornyet energi. Homøopati har mange fordele til at hjælpe på sjælesorgerne, men det er ikke nok. Der skal yderligere forstærkning til at styrke det æteriske legeme. Den æteriske del af din krop, er hvad der omgiver din fysiske krop, og har til formål at beskytte det indvendige i kroppen mod udvendige negative faktorer. Jo stærkere en mekanisme, jo bedre beskyttelse!

At styrke det immune system – den fysiske dimension:

1.       Sæt eller læg dig behageligt tilrette og luk øjnene. Forestil dig, at du er inde I en stor krystal, som omgiver din krop. Forestil dig krystallens farver, og mærk væggene omkring dig. Kig ind I din krop, og find din DNA. Kig på den, dens farver og dens form

2.       Sig til din DNA, at den skal begynde at styrke hele dit immunforsvar, og forestil dig at farverne I DNA begynder at bevæge sig, og at den hermed går i gang med opgaven.

3.       Forestil dig, at DNA nu danner sig et forsvar mod bakterier, virus og andre ødelæggende elementer som kan angribe dit fysiske og psykiske helbred.

4.       Forestil dig nu, at Dna’en drejer rundt om sig selv, og udgiver en masse hvide blodlegemer. Blodlegemerne formerer sig kraftigt, og spreder sig ud I din blodcirkulation.

5.       De hvide blodlegemer spreder sig nu over hele din krop, fra hoved til fødder. Forestil dig, at de gør sig klar til enhver kamp, hvis din krop skulle angribes.

                                     

Gentag denne meditation hver dag I en uges tid, og også hver gang du føler dit immunsystem bliver svagere. Fortæl så mange mennesker du kan om denne meditation – det er meget vigtigt at forberede din krop på alle de angreb der kan finde sted.

  

                                                   Næste trin:

At beskytte din æteriske del af kroppen

Hver krop har en aura, og denne skal du bevidstgøres om for at kunne styrke den.

Forestil dig selv inde I en krystal. En rød stråle kommer ned gennem krystallen fra oven. Strålen kredser om din krop og din aura, og skaber balance. Forestil dig nu det samme de følgende farver som tilhører auraen:

·         Rød

·         Orange

·         Gul

·         Pink og grøn

·         Blå

·         Lilla

·         Hvid

 

Forestil dig hvordan hver farvestråle skaber en beskyttelse rundt om din krop. Det forhindrer at der kommer skadelige mekanismer ind i din krop. Auraen skal være fuldstændig tæt for at undgå nogen form for indtrængen.

                                             

Og endelig – forestil dig en masse krystaller som omringer din krop. Det er ny energi til din krop, som gør den stærkere til at beskytte sig.

Vi vil alle komme til at opleve nogle hårde tider. Du har hermed de helt rigtige værktøjer til at komme igennem dem, og hjælpe dine nærmeste på den bedst mulige made. Man skal aldrig frygte eller handle ud fra frygt, men altid med den stærke fornuft og viden, som man besidder.

 

  Skrevet af Ms. Galit Bar-Yosef                      Oversat af : Maria Alexia Clausen