Ecological Mind - Strengthening the Immune System

Through Activation of the DNA Alignment
For all the family in 32 languages

 L'activació de l'alineació de l'ADN

 

El motiu d'aquest article, es fer arribar aquest coneixement que pot ser de vital importància per a cada persona. Aquest article tracta la forma en la que hom pot fer més fort el seu sistema immunològic. En aquests temps es molt significatiu que tots hi treballem contínuament per a poder establir aquest objectiu.

Estem a punt d'experimentar molts tipus d'atacs que posaran a prova el nostre cors físic i que no tots els sers humans podran
suportar. Aquesta és una part d'un procés natural de filtració que tindrà lloc en tot l'univers.

El proces de canvi d'Era, va començar i algunes ànimes decidiran
sotmetre's a ella fora del seu cors físic - “pujar”,  es sotmetran al procés d'evolució des d'una altra dimensió I tornarà a la nova Era quan ja estiguin actualitzats.

Vostè no tindrà que deixar que la por o la tristesa arribin dins seu. Aquest és un moment de gran emoció i alegria -  els nous temps i sorpreses estan arribant.

Els que decideixin estar en els seus corsos passin per aquests temps, hauran d'actuar I fer més fort el seu cors. Un cors físic que estarà llest i fort, sabrà fer front als temps que
vindran i sobreviure a ells.

Hi ha molts tipus de mètodes per a reforçar l'alineació
immune. Estem, per suposat, parlant del reforçament energètic. Cadascun estarà invitat a escollir el seu propi camí. La homeopatia te moltes avantatges i ajuda també, però no és suficient. Vostè tindrà que afegir un reforç etèric. El cors etèric és un dels òrgans que envolten el cors biològic, i la seva funció és la de filtrar els elements externs cap a l'interior. Quant més fort sigui el seu mecanisme – millor protecció!

El procés de reforçament de l'alineació
immunològica- la dimensió física:

1. Entrarà en un estat de meditació. Imagini que està a l'interior d'un vidre molt gran que envolta el seu cors. Imagini els colors del vidre i senti les parets del seu voltant.

2. Miri dins del seu cors i descobreixi la seva cadena
d'ADN. Miri els colors i la brillant forma d'espiral.

3. Envii un mandat clar a la seva cadena
d'ADN amb la finalitat de reforçar el seu sistema immunològic. Aquesta és la seva manera de donar un comandament de programació a aquest mecanisme. Imagini cóm aquest comandament s'està movent dins de la seva cadena d'ADN i visualitzi els colors que operen dins la seva cadena.

4. Inclogui la clara intenció d'auto defensa contra qualsevol objecte que podria atacar el seu cors o ànima:
bacteries, virus, malalties I qualsevol altra tipus de destrucció.

5. Imagini cóm la cadena
d'ADN es troba girant entorn a la seva pròpia frontissa amb la magnetització de les cèl·lules blanques de la seva sang. Els glòbuls blancs estan al seu interior, duplicant I triplicant-se a ells mateixos, treien-los per la part inferior de la seva cadena d'ADN directament a la corrent sanguínia.

6.
Imagini cóm les cèl.lules blanques de la sang expandeix dins el seu cors mitjançant la seva circulació, de peus a cap -  tot un exèrcit de glòbuls blancs que estan llestos per a la “batalla”.

 

Repeteix aquest procés tots el dies durant tota una setmana. Probablement, podràsentir que el seu sistema està més dèbil.

 

                                              

  

Difon a tantes persones com et sigui possible la existència d'aquesta meditació. És molt important començar aquest procés ara I preparar el seu cors per a que lo que explicarem a continuació.

                                                El següent pas:

El procés de reforçament de l'alineació inmunològica – la protecció del seu cors etèric.


Ho farem mitjançant l'energia de l'aura, segellant els forats que podem tenir dins d'ella i destacant els colors del seu interior.

Imagini's a
vostè mateix dins d'un vidre. Visualitzi un raig vermell mostrant-se per sota de la part superior del vidre.

El raig vermell està en
orbita envoltant el seu cors, carregant l'aura i equilibrant el seu color. Ara farà el mateix amb tots el colors de l'aura: 


                                                            
Vermell
                                                           
Taronja
                                                            Groc
                                                            Rosa amb verd
                                                            Blau - Indigo
                                                           
Púrpura
                                                            Or blanc

Imagini que cada capa és la creació d'una altra protecció al voltant del seu cors. Això, evitarà l'entrada d'objectes hostils al seu espai. L'aura haurà d'estar totalment tancada per a evitar que qualsevol tipus de malaltia penetri dins el seu cors. 

                                               I per ultim, imagini una xarxa de vidres que envoltant el seu cors. Aquesta és una xarxa de protecció energètica que sap cóm filtrar les entitats no desitjades I d'evitar que entrin dins el seu interior.

Estimat amic, experimentarem moments molt especials.
Vostè tindrà les eines adequades per a passar per aquests moments i aidar als sers estimats en aquest procés de la millor manera possible.

Si us plau, no
actuïn per por, sinó pel coneixement intern que està a l'abast nostre.

Escrit per la
Sra. Galit Bar-Yosef                        Traduït per l'Olga Sánchez